preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

CENTAR IZVRSNOSTI IZ PODUZETNIŠTVA

GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN, školska godina 2020./2021.

 

 

      

 

Centar izvrsnosti iz poduzetništva okuplja polaznike fokusirane na poduzetnička promišljanja i poduzetničko djelovanje kako bi stekli odgovarajuće kompetencije u tom području, a i dodatnu konkurentnost na tržištu rada u budućim vremenima.

Cilj Centra je polaznicima otvoriti vrata u svijet poduzetništva gdje će radom, kreativnošću i timskim duhom razviti svoje poduzetničke vještine. Želimo prepoznati i vrednovati darovite polaznike koji se mogu uključiti u jedan od naših tri programa, ovisno o uzrastu.

MISIJA CIP je centar koji okuplja polaznike/buduće moguće potencijalne poduzetnike koji svoju darovitost iskazuju rješavanjem zadataka i problemskih situacija po uzoru na stvarna poduzeća.

VIZIJA Biti prepoznati kao Centar (područje: Poduzetništvo) u kojem polaznici imaju veliku motivaciju za rad, predani su u radu, uporni, entuzijastični,s velikom radnom energijom. Ostvariti što bolje rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, smotrama i sajmovima.

CILJEVI PROGRAMA Program je osmišljen s ciljem da potakne mlade osnovnoškolske i srednjoškolske polaznike s posebnim odgojno obrazovnim potrebama (darovite polaznike) na kreativnost i stvaralaštvo, stjecanje novih vještina za realizaciju propulzivnih ideja te na stvaranje preduvjeta za razvijanje vlastitih predispozicija. Uključivanjem svih polaznika osigurava se načelo socijalne uključenosti i promicanje jednakopravnosti. Rezultati navedenih aktivnosti bit će bolja osposobljenost polaznika za stvaralaštvo i to s jedne strane kreativno, a s druge strane praktično. Rezultat će se očitovati i u većoj osviještenosti mladih o važnosti kreativnosti i stvaralaštva te sklonost poduzetničkom načinu razmišljanja. 

Prijave učenika u Centar izvrsnosti iz poduzetništva!

 

 

                

 

 

 

UČENICI U CENTRU IZ PODUZETNIŠTVA STEĆI ĆE PODUZETNIČKA ZNANJA I VJEŠTINE POTREBNE ZA SAMOSTALNO I USPJEŠNO OSNIVANJE TE VOĐENJE TVRTKE!

Iskoristite priliku i proširite svoje znanje nužnim poduzetničkim vještinama. Radujemo se Vašem dolasku i budućoj suradnji s Vama!

 

Voditeljica: Iva Vukotić, prof.

 
 
Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 
SAMOIZOLACIJA
 
UPISI 2020./2021.

 
CI IZ PODUZETNIŠTVA

 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
Projekt "Ja MOGU"

 

 
DELF SCOLAIRE

 
e-Twinning škola

 
TALENT SHOW

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
 > CENTAR IZVRSNOSTI IZ PODUZETNIŠTVA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju