preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

Karijerno savjetovanje i profesionalno informiranja

 

Tijekom svibnja, u okviru projekta ReCeZa, održat će se niz radionica karijernog savjetovanja i profesionalnog informiranja za učenike Srednje škole Zabok i partnerskih škola: Gospodarske škole iz Varaždina, Srednje škole iz Preloga i Turističko ugostiteljske i prehrambene škole iz Bjelovara od strane raznih školskih institucija i gospodarskih subjekata.

Radionicu profesionalnog informiranja i karijernog savjetovanja odradio je Fakultet za menadžment i turizam iz Opatije 11. svibnja u Gospodarskoj školi Varaždin za maturante četverogodišnjeg turističkog zanimanja Hotelijersko-turistički tehničar.

Učenici su upoznati s poviješću fakulteta, misijom i vizijom, ustrojem i programima koje fakultet nudi. Među ostalim, učenici su saznali kako pravo upisa na preddiplomske sveučilišne studije imaju kandidati koji su završili četverogodišnju srednju školu, položili državnu maturu i stekli uvjete za upis u prvu godinu studija. Završetkom preddiplomskoga studija mogu steći 240 ECTS bodova i imaju mogućnost upisa na diplomske sveučilišne studije. Pritom mogu upisati studij Poslovne ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu te Menadžment održivog razvoja. Fakultet nudi sudjelovanje na brojnim međunarodnim, znanstvenim i stručnim projektima te konferencijama i skupovima. Studenti se također mogu posvetiti volonterskom radu i izučavati nastavne materijale u njihovoj knjižnici.

Detaljne informacije o mogućnostima nastavka obrazovanja, učenici 4-godišnjih programa dobit će i od Ekonomskog fakulteta iz Zagreba, a informacije o zapošljavanju saznat će od Termi Tuhelj i Salve Regina Marija Bistrica.

Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > ReCeZa  > Izvješće o projektnim aktivnostima  > Karijerno savjetovanje i profesionalno informiranja
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju