preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 

  

Klikom na logo projekta pristupa se službenoj web stranici.

„Atrévete a emprender“ - Hrvatska - 29.1.2018. do 2.2.2018.

 

Ponedjeljak 29.1.2018.

U Gospodarskoj školi su se prvog dana Erasmus+ projekta razmjene učenika i profesora s ciljem učenja i poučavanja, nakon pozdravnog govora ravnateljice Gospodarske škole Varaždin Katice Kalogjera Novak, odvijale aktivnosti:

                     

- Radionica Biovitalis d.o.o. koju je održao gospodin Stjepan Kolednjak, bivši učenik Gospodarske škole Varaždin. 

 

- Radionica Festival Callejero Spancirfest u organizaciji Turističke zajednice Grada Varaždina (Tihana Željznjak Ciglar - bivša učenica Gospodarske škole), predavanje je održala Karolina Đurmanec

 

 

- Radionica Odisea Travel koju je održao gospodin Andrej Gužvinec, također naš bivši učenik.  

 

Učenici i profesori iz Španjolske, Grčke, Poljske, Portugala i Italije razgledali su centar Varaždina.

Nakon razgleda grada za goste je upriličen prijem u županijskoj palači Varaždinske županije, a primio ih je zamjenik župana gospodin Tomislav Paljak.

            

 

Fotografije prijema preuzete s portala varazdinski.hr.

 

Utorak 30.1.2018.

Drugog dana boravka u Varaždinu gosti su posjetili:

- Park Butique Hotel gdje su upoznati sa ponudom tvrtke Gastrocom čija je direktorica Martina Višnjić bivša učenica Gospodarske škole Varaždin. U prezentaciji je sudjelovala i Emma Miloš, recepcionerka hotela, također bivša učenica naše škole.

 

- Tvornicu Ducati komponenti u Ludbregu (uz podršku gospodina direktora Dražena Crnkovića) gdje su nakon razgledavanja tvornice učenici i profesori isprobali vožnju električnim vozilima. 

  

 

 

- Tvornicu Bomark u Ludbregu gdje je učenike i profesore ugostio gospodin Domagoj Borščak, zamjenik direktora tvrtke, bivši učenik Gospodarske škole Varaždin. Gospodin Borščak prezentirao je poslovanje i poduzetnički pothvat tvrtke Bomark i rad zaklade Civilizacija ljubavi. Nakon prezentacije učenici i profesori razgledali su pogone za proizvodnju strech folije i papirnatih rola, te laboratorij za ispitivanje kvalitete prozvoda. Poslovni posjet završen je podjelom poklona tvrtke Bomark učenicima i profesorima te ručkom kojim je nazočne počastio gospodin Borščak.

                                         

        

 

                                 

Srijeda 31.1.2018.

Treći dan boravka u Varaždinu gosti i domaćini posjetili su:

- Dvor Trakošćan

- Muzej krapisnkih neadrenatalaca

- Grad Zagreb gdje su našim gostima vodiči bili učenici Hotelijersko turističke škole iz Zagreba.

 

 

Četvrtak 1.2.2018.

Četvti dan boravka u Varaždinu učenici i profesori domaćini su za goste pripremili i izveli program. Na priredbi su nastupile Varaždinske mažoretkinje, Cheerleading grupa "Bravo" iz Varaždina te učenice Ivana Sabljak koja je izvela pjesmu Solo tú, Magdalena Milišić pjevala je Havana, a Marta Vuković prekrasnu španjolsku uspavanku La nanina nana, čija je izvedba ostavila osobit dojam na goste iz Španjolske.

Učenice Petra Herceg Drožđek, Valentina Mikac, Nora Dominko, Sara Martinez, Ivana Jelak, Marija Kurečić i Tea Ruklić izvele su plesnu točku na glazbu skladbe Échame la culpa.

Zahvaljujemo mažoretkinjama i cheerleading skupini što su svojim nastupom uveličali svečanost upriličenu za naše drage goste iz Italije, Portugala, Španjslke, Poljske i Grčke.

 

 

Petak 2.2.2018.

Petog dana boravka u Varaždinu učenicima i profesorima predstavljeno je djelovanje učeničke zadruge Sunce i izrada čipke.

 

Vrijeme provedeno s našim gostima proteklo je u istraživačkom, ugodnom i kreativnom ozračju, te se veselimo ponovnom susretu i zajedničkom radu!

 

 

 

 

ANKETA za učenike

 

 

 

Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > ERASMUS+  > Atrévete a emprender Hrvatska
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju