preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 

Učenici Gospodarske škole Varaždin i Učeničke zadruge „Sunce“ odazvali su se pozivu Davora Škrleca (Ured zastupnika u Europskom parlamentu) te sudjelovali u nagradnom natječaju pod nazivom „Inovacijama mijenjamo svijet na bolje“.

 

U natječaju su sudjelovali učenici 3. K razreda koji su formirali svoj peteročlani tim i snimili video uradak te na taj način promicali načela održivog razvoja i cirkularne ekonomije. Natjecali su se u skupini Kreativnost u kojoj su prikazali kako od papira rade razne košarice koje kasnije koriste za prodaju vlastitih proizvoda.

Najuspješniji timovi bit će nagrađeni putovanjem u Bruxelles ili Strasbourg gdje će imati priliku posjetiti Europski parlament i ostale institucije Europske unije kada će prezentirati svoj projekt klubu zastupnika Zelenih/ESS-a u Europskom parlamentu i Europskoj zelenoj stranci (EGP).

Na temelju najviše prikupljenih glasova javnosti i ocjene stručne komisije, pobjednici će biti proglašeni 15. lipnja 2015. godine.

Gospodarsku Školu Varaždin i Učeničku zadrugu „Sunce“ predstavljali su učenici 3. K razreda: Gerhard Beljo, Jasmin Škoranec, Martina Mikulčić, Lorena Petek i Diana Satončić, dok im je mentorica bila Iva Vukotić, prof.


Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > Projekti  > Inovacijama mijenjamo svijet na bolje
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju