preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

Stručno usavršavanje nastavnica Gospodarske škole Varaždin

Nastavnice Gospodarske škole Varaždin bile su aktivne i tijekom zimskih praznika te su u sklopu projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok sudjelovale na nekoliko edukacija i radionica:

21. veljače 2022. u prostorijama Srednje škole Zabok (Regeneracija) održana je edukacija nastavnika partnerskih škola iz Varaždina, Bjelovara i Preloga, kao i iz Srednje škole Zabok, a vezano uz Inovativnu metodologiju poučavanja učenika i osoba sa invaliditetom. Radionice su provodili predstavnici  Udruge UNUO - partnera na projektu, koji se već niz godina bavi obrazovanjem osoba s invaliditetom. Na edukaciji su sudjelovale nastavnice Nataša Roginek, Mirjana Habek i Nevenka Bosilj.

23. veljače 2022., također u prostorijama Srednje škole Zabok, a u suradnji s partnerskim institucijama Ekonomskim fakultetom Zagreb i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija organizirano je jednodnevno stručno usavršavanje strukovnih nastavnika u području ekonomsko turističke grupe predmeta. Tematski okvir predavanja i radionica nosio je naziv „Digitalizacija i održivost u turizmu“, a predavali su s opatijskog fakulteta prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana na temu „Održivi razvoj turizma – teorijske postavke i izazovi implementacije“, te sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Oliver Keser na temu „Pametne turističke destinacije – održivost, pristupačnost, digitalizacija i kreativnost“ i izv. prof. dr. sc. Danijela Ferjanić Hodak na temu „Utjecaj digitalne tehnologije na turističko tržište“, dok je magistra ekonomije Ema Roginić s istog fakulteta imala radionicu na temu „Hologrami u turizmu – prilika ili prijetnja?“. Na edukaciji su sudjelovale nastavnice Nataša Roginek, Ivana Zagrajski, Marina Viljevac, Marina Šipek, Vesna Zver, Jelena Erent i Andrijana Herceg.

Osim navedenog, nastavnice Andrijana Herceg i Jelena Erent sudjelovale su na tečaju somelijerstva 1. razine u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba, koja se osim u online izdanju održala i onsite od 18. do 20. veljače 2022. godine u hotelu Westin u Zagrebu.

 

Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova?



 

 
 > ReCeZa  > Izvješće o projektnim aktivnostima  > Stručno usavršavanje nastavnica Gospodarske škole Varaždin
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju