preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

IZDAVANJE DUPLIKATA I PRIJEPISA DOKUMENATA

Zahtjev za izdavanje duplikata svjedodžbi

 

1. Duplikate svjedodžbe Škola izdaje samo u slučaju ako je originalna svjedodžba izgubljena ili uništena jer u pravnom prometu istodobno ne smiju postojati dva originala dokumenta.

Zahtjevi za izdavanje duplikata svjedodžbi predaju se osobno ili putem e-pošte na adresu gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr , a duplikati preuzimaju osobno u tajništvu, svakog radnog dana od 8:00 do 12:00 sati.

2. Prije podnošenja zahtjeva za izdavanje duplikata svjedodžbe, za izdavanje duplikata, potrebno je dostaviti na adresu e-pošte gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr:

             Sredstva je potrebno uplatiti na račun Škole internet bankarstvom ili općom uplatnicom:

             IBAN: HR6923600001102718214

             Poziv na broj: upisati svoj OIB - godina podnošenja zahtjeva

             Opis: Uplata za duplikat svjedodžbe

3. Duplikat svjedodžbe izdaje se na obrascu koji je isti kao i izvornik obrasca svjedodžbe, a ako Škola više nema originalni obrazac, izdaje se prijepis ocjena na bijelom papiru s podacima iz matične knjige učenika koji ovjerava ravnatelj.

4. Duplikat se izdaje najkasnije u roku od 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva iz točke 2. i priložene potvrde o uplati.

5. Osobe koje nisu u mogućnosti osobno zatražiti  ili doći po duplikat svjedodžbe trebaju osobi koja će zatražiti/podići duplikat dati ovjerenu punomoć.

6. Duplikate svjedodžbi i/ili potvrda o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

7. Postupak ovjere preslika originalnih svjedodžbi svih razreda srednje škole pripada djelokrugu rada javnih bilježnika sukladno članku 74. Zakona o javnom bilježništvu (NN 78/1993, 29/1994, 162/1998, 16/2007, 75/2009 I 120/16) i nije u nadležnosti Škole.

Za dodatne informacije obratite se tajništvu škole telefonom na 042 492 272 ili na adresu e-pošte gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > O školi  > IZDAVANJE DUPLIKATA I PRIJEPISA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju