preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 

Valerija Bunić i Lorena Rogina plasirale su se na europsko natjecanje u Italiji - Caroli Hotels - Tourism Competitions for European Hotel and Tourism Schools – 7th Edition

Učenice će Gospodarsku školu Varaždin predstavljati u dvije discipline - Culinary Arts (Kuharstvo) u kojoj se natječe učenica 3. V razreda, Valerija Bunić i Hospitality (Ugostiteljstvo/gostoprimstvo) u kojoj se natječe učenica 3. N razreda, Lorena Rogina.

U kvalifikacijskoj fazi Valerija je u svojoj disciplini trebala kreirati jelo na temelju zadane „košare dobara“ tipične za talijansku regiju Puglia, a odlučila se za oradu s nabujkom od boba i košaricom nadjevenom konkasom.

Lorena je imala zadatak kreirati prezentaciju, odnosno plan putovanja u kulturnu, povijesnu i geografsku regiju Salento.

Obje učenice su zadatke trebale izraditi na engleskom jeziku, a u drugoj fazi natjecanja koje će se od 16. do 19. ožujka održati u Italiji radit će u timu s nekim od ostalih kvalificiranih učenika/ca iz drugih država. Mentorice učenicama su nastavnice Nevenka Bosilj i Nataša Roginek.

Odlazak na natjecanje omogućio je projekt ReCeZa – Regionalni centar Zabok čiji je partner Gospodarska škola Varaždin, a koordinator Saša Pokos.

  

Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > ReCeZa  > Izvješće o projektnim aktivnostima  > Europsko natjecanje u Italiji - Caroli Hotels - 7th Edition
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju