preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 

RIJEČ RAVNATELJICE Katice Kalogjera Novak, dipl.ing. matematike

 

Na početku školske godine 2017./2018. najprije želim čestitati profesorima Škole na izvrsnim radnim uspjesima postignutim prošle školske godine, posebno u pripremama učenika za mnogobrojna natjecanja te za Državnu maturu.

Koristim ovu prigodu da još jednom iskreno čestitam prošlogodišnjim maturantima u pokazanom znanju na ispitima Državne mature, učenicima Škole na  odličnom uspjehu postignutom na kraju školske godine, a svim našim učenicima-sudionicima županijskih, državnih i svjetskih  natjecanja i susreta na izvrsnim natjecateljskim postignućima.

Kako bismo i dalje bili barem jednako uspješni kao prošla generacija, i ove smo školske godine pripremili dodatnu nastavu za učenike koji će polagati Državnu maturu.

Kao  jedan od najznačajnijih  rezultata uspješne realizacije IPA projekta ECHO, školske godine 2012./2013., na Gospodarskoj školi Varaždin osnovane su - kao prve u Hrvatskoj - Ekonomska i Turistička gimnazija, u koje je ove školske godine upisana i šesta generacija naših gimnazijalaca.

U proteklim školskim godinama uspješno smo sudjelovali i u projektu „CRO H 4 EU“ – Implementacija kulturne baštine u kurikulum stručnih škola, i to kao škola-partner Komercijalnoj i trgovačkoj školi Split, a s radom na projektima nastavili smo i u narednim školskim godinama provođenjem  EU projekata – „SIGN 2 ME“ i „SEM“, "Interdisciplinarni kurikulum srednjih strukovnih škola", "Heureka", "Moja karijera u ugostiteljstvu i turizmu" i "3P". 

Nadalje, nastavljamo s radom Centra izvrsnosti iz poduzetništva, a započele su i mnogobrojne aktivnosti vezane uz različite ovogodišnje projekte Škole o kojima će se više moći pratiti u medijima te na našoj internetskoj stranici.

U stalnoj težnji da se edukacija i odgoj u Školi ne provode samo putem nastavnih sadržaja, već i kroz različite vrste ostalih školskih aktivnosti, i u ovoj školskoj godini obilježit ćemo Dane kruha, Međunarodni dan kuhara, Dan Europe, Dan stranih jezika, Olimpijski dan…

Naši učenici nastavit će i ove školske godine s volontiranjem u Varaždinskoj bolnici i Caritasu, posjećivanjem kazališnih predstava i muzeja grada Varaždina odlaženjem na izlete; imat će prilike nazočiti književnim susretima u Školskoj knjižnici i biti aktivni u radu Vijeća učenika. Vjerujem da će se učenici i prvih razreda spremno uključiti u navedene školske aktivnosti te da će im škola biti ugodno mjesto učenja i druženja.

U školskoj godini 2017./2018. učenicima želim mnogo uspjeha u učenju, a profesorima i ostalim djelatnicima škole uspješnu školsku godinu.

 

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

 
DRŽAVNA MATURA
 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
Projekt CRISS

 
TALENT SHOW

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
 > O ŠKOLI  > Riječ ravnatelja
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju