preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

Moja prava i obveze

Na poticaj Vijeća učenika  u svakom će razredu odsada na svima vidljivom mjestu biti dostupni izvaci iz svih važnijih dokumenata škole i Ministarstva prosvjete koji govore o pravima i obvezama učenika. Tako će svaki učenik, ali i nastavnik lako moći provjeriti što o pravilima rada u školi i na nastavi kažu Pravilnik o ocjenjivanju, Statut škole te Pravilnik o kućnom redu. Na taj će se način postići nekoliko bitnih ciljeva. Prije svega, lakše će se  izbjeći dosada rijetki nesporazumi pa i sukobi  između nastavnika i učenika te samim time znatno unaprijediti rad u školi. Znatno će se unaprijediti i element političke socijalizacije ukoliko će učenici biti svjesniji svojih prava i obveza, što je važan aspekt aktivnog građanstva.

Ovaj projekt dugo je pripreman, a učenici su punu potporu dobili i od ravnateljice gđe. Katice Kalogjere - Novak. Učenici su sami napravili i izbor iz navedenih dokumenata uz stručnu pomoć voditelja Vijeća prof. Zorana Mihaline.

  Deklaracija o pravima srednjoškolaca.doc
 MOJA PRAVA I OBVEZE.pdf

Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > Vijeće učenika
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju