preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 

U Gospodarskoj školi u Varaždinu održana je početna konferencija za projekt „Prekvalifikacijom do posla“ vrijedan 1.465.955,38 kuna te je 100% financiran iz EU sredstava.

Na konferenciji se prisutnima u ime Varaždinske županije obratio zamjenik župana Tomislav Paljak pohvalivši školske projekte i naglasio da je Gospodarska škola predvodnik u provođenju raznih aktivnosti i projekata.

Projekt je prijavljen u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020, u okviru poziva za dodjelu bespovratnih EU sredstava Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unaprjeđenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti.

Konferenciji su prisustvovali zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek, v.d. predstojnica Regionalnog ureda Varaždin, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kao partnera projekta,  Branka Šaško, ravnateljica Gospodarske škole Katica Kalogjera Novak  i  voditeljica projekta Martina Novak.