preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

MANIFESTACIJA VEČER MATEMATIKE

Autor: Kristina Brezak, 12. 12. 2023.

Manifestacija Večer matematike tradicionalno je  održana u našoj Školi, u četvrtak 7.12.2022, s početkom u 16:00.  Ove je godine organizirano natjecanje po timovima od troje učenika, a za najbolje su pripremljene i slatke nagrade. Ukupno se natjecalo 6 timova, a sudjelovali su predstavnici 1.V, 2.C, 3.C i 4.S razreda. Učenici su, uz pomoć matematike, trebali otkriti kodiranu poruku, a pri rješavanju ovog izazova, presudna je bila kvalitetna organizacija i komunikacija unutar tima. Natjecanje je bilo vrlo uzbudljivo i neizvjesno do samog kraja, a pobjedu je na kraju odnijela ekipa iz 2.C razred koju su predstavljale učenice Lucija Barić, Elena Posavec i Sttela Marija Marsenić.

Cilj manifestacije je ostvaren, a to je da učenici kroz nestandardne aktivnosti otkriju da matematika može biti privlačna i da rješavanje zadataka može biti zabavno i zanimljivo.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim učenicima na sudjelovanju i nastavnicima matematike na organizaciji i provedbi manifestacije.

I na kraju, tajna poruka glasi:
NIJE VAŽNO KOLIKO RADIŠ, VEĆ JE VAŽNO KOLIKO LJUBAVI UNOSIŠ U ONO ŠTO RADIŠ I DARUJEŠE DRUGIMA.
Nadamo se da će ova poruka svete Majke Tereze urezati u memoriju svih naših učenika jer je to ključ za uspješno savladavanje svakodnevnih životnih izazova.
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju