preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

SUFINANCIRANJE PREHRANE UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA KOJIMA JE OSNIVAČ VARAŽDINSKA ŽUPANIJA U ŠKOLSKOJ GODINI 2023./2024.

Autor: Kristina Brezak, 20. 9. 2023.

Odobreno je pokretanje projekta sufinanciranja prehrane učenicima srednjih škola kojima je osnivač Varaždinska županija u školskoj godini 2023./2024.

Pravo na sufinanciranje školske prehrane ostvaruju isključivo učenici čiji roditelji/staratelji posjeduju Rješenje ili potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz 2023. godine kojim je utvrđeno da ostvaruju pravo na dječji doplatak, budući da prosječni mjesečni dohodak po članu kućanstva ne prelazi 16,33% proračunske osnovice od 72,09 eura i da time spadaju u prvu cenzusnu grupu  - doplatak za djecu određen u svoti od 39,73 eura, odnosno: 49,66 eura  - za dijete bez oba roditelja ili za dijete čija su oba roditelja nepoznata ili nepoznatog prebivališta ili potpuno nesposobni za samostalan život i rad ili im je oduzeta poslovna sposobnost, za dijete s utvrđenim oštećenjem zdravlja te za dijete smrtno stradalog ili nestalog hrvatskog branitelja; 45,69 eura - za dijete bez jednog roditelja ili za dijete čiji je jedan roditelj nepoznat ili nepoznatog prebivališta ili potpuno nesposoban za samostalan život i rad ili mu je oduzeta poslovna sposobnost; 110,36 eura  - za korisnike koji ostvaruju pravo prema članku 22. Zakona o doplatku za djecu (za djecu s težim ili teškim invaliditetom).

Učeniku koji ostvaruje pravo na dječji doplatak iz članka 1. sufinancirat će se obrok s 1,33 eura po nastavnom danu koji je proveo u školi.

Prijave na ovaj Javni poziv (Zahtjev i dokumentacija) zaprimaju se u pedagoškoj službi Gopodarske škole Varaždin, Božene Plazzeriano 4, 42000 Varaždin.

Javni poziv bit će otvoren do 5. listopada  2023. godine.

U nastavku objave pročitajte tekst Javnog poziva, te preuzmite potrebne obrasce za prijavu.
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju