preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

MJESEČNE KARTE UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA U ŠK/GOD. 2023./2024.

Autor: Kristina Brezak, 30. 8. 2023.

Prijevoznik Autobusni prijevoz d.o.o. će od 04.09.2023. do 12.09.2023. obavljati prijevoz za učenike bez kupljenih karata. Prodaja karata za mjesec rujan 2023. godine počinje 04.09.2023. godine (ponedjeljak). Svim učenicima koji u srijedu (13.09.2023. godine) neće imati kupljene mjesečne karte biti će od strane vozača naplaćena vozna karta.

Učenici mjesečne karte za sljedeći mjesec mogu kupovati od 24. do 08. u sljedećem mjesecu. Isto se odnosi na punjenje kartica za odlazak na stručnu praksu. Nakon 08. u mjesecu mjesečna karta te karneti za praksu NEĆE SE MOĆI KUPITI.

Prilikom kupnje karte svi učenici u mjesecu RUJNU moraju imati POTVRDU na temelju koje ostvaruju mogućnost subvencionirane karte. 

Prijevoznici Transporti Duktaj d.o.o. i Rudi-express d.o.o. također će u prvom tjednu nastave omogućiti prijevoz učenicima bez kupljenih karata za rujan.

Učenici koji koriste željeznički prijevoz isti ostvaruju besplatno sukladno Programu Vlade Republike Hrvatske – pilot projekt besplatnoga željezničkog prijevoza djece i učenika osnovnih i srednjih škola na području RH. Detaljnije informacije o samom projektu i ostvarivanju prava na besplatni prijevoz možete naći na mrežnim stranicama HŽ putničkog prijevoza d.o.o. https://www.hzpp.hr/besplatna-putovanja-za-djecu-i-ucenike. Sukladno Odluci Vlade RH i Uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja učenici koji ostvaruju navedeno pravo ne mogu koristiti i prijevoz autobusom i obrnuto osim ako nemaju kombinirani prijevoz.
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju