preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN SUDJELOVALA NA STUDIJSKOM PUTOVANJU U ŠVICARSKOJ

Autor: Kristina Brezak, 10. 7. 2023.

U sklopu projekta „ReCeZa – Regionalni centar Zabok“ ravnateljica Gospodarske škole Varaždin – Jasminka Kelemen, koordinator projekta – Saša Pokos i voditeljica centra izvrsnosti – Iva Vukotić od 3. do 6. srpnja 2023. godine sudjelovali su na stručnom studijskom putovanju u Lausannei i Montreauxu (Švicarska).

U studijsko putovanje bile su uključene škole partneri – Gospodarska škola Varaždin, Srednja škola Prelog, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar i projektni partneri Ekonomski fakultet Zagreb, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, BIC Ljubljana te nositelj projekta Srednja škola Zabok.

Organizirana je posjeta EHL – Ecole Hoteliere de Lausanne u  Lausanne, najboljoj ugostiteljsko-hotelijerskoj školi na svijetu koja je pionir u metodama podučavanja ugostiteljskih zanimanja u Švicarskoj i postavlja standarde izvrsnosti u ovom području. Njihov restoran jedini je obrazovni restoran u Švicarskoj koji je dobio Michelinovu zvjezdicu.

Osim toga, sudionici studijskog putovanja posjetili su grad Montreux gdje su se upoznali s radom i organizacijom dviju ugostiteljskih škola.

Pomoćnica dekana, Claire Jollain predstavila je Hotel Institute Montreux,  školu za ugostiteljstvo i poslovni menadžment u Montreuxu. HIM je sedma najbolja ugostiteljska škola na svijetu te globalni lider u hotelijerstvu i poslovnom obrazovanju.

Regionalna koordinatorica, Gaia Cantamessa predstavila je SHMS Swiss Hotel Management School, treću najbolju ugostiteljsku školu na svijetu i drugu u Švicarskoj. Prva su ugostiteljska škola na svijetu i prvi institut za visoko obrazovanje u Švicarskoj koji je dobio prestižno priznanje „Apple Distinguished School“. Ovo priznanje dodjeljuje se centrima izvrsnosti koji demonstriraju inovativne načine korištenja tehnologije u svrhu učenja i poticanja kreativnosti učenika, kritičkog razmišljanja i suradnje.
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju