preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2023./2024.

Autor: Kristina Brezak, 16. 6. 2023.

Upisi u Gospodarsku školu Varaždin su u srijedu 12.7.2023. godine

od 9:00 do 17:00 sati.

Učenici su obavezni u Gospodarsku školu Varaždin dostaviti osobno ili elektroničkim putem potpisani obrazac od strane učenika i oba roditelja ili skrbnika o upisu u 1. razred srednje škole (UPISNICU) i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja: potvrdu nadležnog školskog liječnika, za zanimanja Administrator, Ekonomist, Hotelijersko-turistički tehničar, Komercijalist, Poslovni tajnik, Prodavač, Turističko hotelijerski komercijalist, Upravni referent i Konobar kao ostale dokumente kojima su ostvarena dodatna prava za upis u srednju školu.

Liječnička svjedodžba medicine rada potrebna je samo za upis za zanimanje Kuhar.

Za upis u Jezičnu gimnaziju potrebno je dostaviti osobno ili elektroničkim putem vlastoručno potpisani obrazac od strane učenika i oba roditelja ili skrbnika o upisu u 1. razred srednje škole (Upisnicu) te ostale dokumente kojima su ostvarena dodatna prava za upis u srednju školu.

Elektronička adresa za dostavu dokumentacije: upisi2023@ss-gospodarska-vz.skole.hr 

 

Molimo Vas da obavezno prilikom slanja dokumentacije e-mailom pošaljete broj telefona kako bismo Vas mogli kontaktirati u slučaju nepotpune dokumentacije.

Molimo Vas da prije učitavanja dokumentacije u sustav ili slanja e-mailom provjerite i ažurirate podatke o kontaktima (posebno brojeva telefona) u sustavu e-Upisi kako bismo Vas mogli kontaktirati u slučaju potrebe.

 

Dokumentacija potrebna za upis:

1. upisnica (ispisana iz Sustava z e-Upise, popunjena sa svim potrebnim podacima i vlastoručno potpisana od strane učenika i oba roditelja/skrbnika) učitava se u Sustav,

2. potvrda liječnika školske medicine za navedena zanimanja (ekonomist, poslovni tajnik, upravni referent, komercijalist, hotelijersko-turistički tehničar, turističko-hotelijerski komercijalist, prodavač, konobar i administrator), ukoliko učenik posjeduje svjedodžbu medicine rada potvrda liječnika školske medicine nije potrebna,

3. svjedodžba medicine rada za navedena zanimanja (kuhar)

4. privola za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka učenika (popunjenu i vlastoručno potpisanu od strane roditelja/skrbnika), obrazac privole nalazi se u privitku ili se može popuniti u školi,

5. privola roditelja/skrbnika za odabir predmeta izborne, dodatne i fakultativne nastave koja se nalazi u privitku za pojedina zanimanja (roditelj/skrbnik vlastoručno se  potpisuje u polje uz naziv odabranog predmeta). Također se može popuniti u školi.

6. podaci o prijevozu - samo za učenike putnike (popunjen i potpisan od strane roditelja/skrbnika), obrazac se nalazi u privitku, ili ga mogu popunit u školi.

 

Učenici iz Ukrajine koji se žele upisati u 1. razred srednje škole u neki od programa Gospodarske škole Varaždin prema Odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja zamolbu za upis i dokumentaciju o prethodnom obrazovanju mogu donijeti u srijedu 12.7.2023. godine u tajništvo škole u vremenu od 9:00 do 14:00 sati.

Upisno povjerenstvo Gospodarske škole Varaždin.

 

Popis potrebne dokumentacije po zanimanjima preuzmite ovdje.
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju