preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

TURNIR U BADMINTONU

Autor: Kristina Brezak, 26. 1. 2024.

U sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin 17. siječnja 2024. godine održan je turnir u badmintonu otvorenog tipa u sklopu projekta aktiva tjelesne i zdravstvene kulture, tako da su uz učenike naše škole sudjelovali i učenici Elektrostrojarske škole iz Varaždina. Turnir su organizirali nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture Gospodarske škole Varaždin Ivan Štimac, Jadranka Zgrebec, Ana Oreški i Dubravka Kunić i profesor Nenad Prstec iz Elektrostrojarske škole Varaždin. Priznanja je izradila ravnateljica Gospodarske škole Varaždin, Jasminka Kelemen, te je time i podržala natjecanje.

Natjecanje se održalo u kategoriji mješovitih parova. Igrale su učenice Gospodarske škole Varaždin (Klea Kolar, Ana Strelec, Dunja Uranić, Nikolina Leskovar) te učenici Karlo Rogina i Marko Vrbanec i učenici Elektrostrojarske škole Varaždin (Renato Hanžek i Mark Marčec). Iste učenice i učenici koji su sudjelovali na turniru predstavljati će svoje škole na Državnom natjecanju. Ukupno je odigrano 10 mečeva. Na kraju su podijeljena priznanja svim sudionicima natjecanja. Prvo mjesto osvojili su par Hanžek- Leskovar, drugo mjesto osvojili su par Vrbanec- Uranić, treće mjesto par Marčec- Strelec.

 
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju