preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

DAVID GEČEK, UČENIK 3. RAZREDA GOSPODARSKE ŠKOLE VARAŽDIN NAGRAĐEN NAGRADOM ZA POSEBNA POSTIGNUĆA NA MEĐUNARODNIM NATJECANJIMA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Autor: Kristina Brezak, 11. 12. 2023.

Dobitnici čak 13 nagrada, medalja i priznanja na nacionalnim i međunarodnom natjecanju okupili su se u Županijskoj palači u Varaždinu na prijemu kojeg je za njih organizirao župan Anđelko Stričak zajedno s resornim pročelnicima, Dragutinom Vincekom, Miroslavom Huđekom i Darkom Majhenom, te direktorom TZ-a Varaždinske županije Goranom Mališem. 

- U Varaždinskoj županiji doista imamo marljive, kreativne i inovativne građane koji ono čega se „uhvate“ i realiziraju, koji imaju rezultate, a to potvrđuju nagrade koje su dobili. Današnji prijem je drugačiji jer imamo čast ugostiti dobitnike priznanja svih generacija, od srednjoškolaca do umirovljenika. Svima upućujem iskrene čestitke, ali i zahvalu što svojim trudom i radom promoviraju ne samo svoje kvalitetne proizvode i usluge, nego i Varaždinsku županiju te pronose njezino ime diljem Hrvatske i svijeta – rekao je župan Stričak.   

Najmlađi osvajač medalje je David Geček, budući kuhar, učenik 3. razreda Gospodarske škole Varaždin, koji je osvojio broncu na Europskom natjecanju AEHT-a 2023. u Vilniusu u Litvi. Natjecao se u disciplini „Decathlon Cooking“ s partnerom iz Nizozemske i partnericom iz Litve.  

- Na samom natjecanju nismo znali koja jela ćemo morati pripremiti, samo glavne namirnice. Pripreme su trajale dva mjeseca, a na natjecanju se pokazalo da smo u školi i restoranu Bedem napravili dobar posao – rekao je David, uz kojeg je na prijemu bila njegova mentorica Nevenka Bosilj i ravnateljica Gospodarske škole Jasminka Kelemen.   

Župan mu je za osvojeno treće mjesto uručio novčanu nagradu sukladno Odluci o nagrađivanju učenika i studenata za posebna postignuća na međunarodnim natjecanjima Varaždinske županije. 

Izvor: https://www.vzz.hr/vijesti/prijem-za-osvajace-cak-13-medalja-nagrada-i-priznanja-iz-varazdinske-zupanije.html

 
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju