preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN PRVI PUTA NA TJEDNU KARIJERA FAKULTETA ORGANIZACIJE I INFORMATIKE

Autor: Kristina Brezak, 21. 10. 2023.

Od 16. do 20. listopada 2023. godine na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu održan je 12. Tjedan karijera. Ove godine, po prvi puta, na događaju su sudjelovale i srednje škole. Gospodarska škola Varaždin je poziv Fakulteta s veseljem prihvatila te je imala priliku predstaviti se studentima i potencijalnim budućim nastavnicima. 

Na štandu škole, studenti su mogli saznati više o obrazovnim programima, mogućnostima zapošljavanja i nastavničkom pozivu.  

Prof. Purgarić i prof. Brezak su profesori informatike i računalstva u Gospodarskoj školi Varaždin. Na Tjednu karijera Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, podijelili su svoja iskustva kao nastavnici. 

Štand naše škole posjetili su i bivši učenici Gospodarske škole Varaždin koji su sada studenti i razmišljaju o radu u školi. Oni su podijelili svoje iskustvo o tome kako im je kao studentima i zašto im se sviđa nastavnički poziv. 

Gospodarska škola Varaždin je zadovoljna sudjelovanjem na Tjednu karijera. Škola smatra kako je ovo bio odličan način za promociju nastavničkog poziva i upoznavanje studenata s mogućnostima koje nudi Gospodarska škola Varaždin. 

Prof. Purgarić i prof. Brezak jednoglasno su se složili da je nastavnički poziv izazovan, ali i vrlo ispunjujući. Oni su također rekli da je to poziv koji vrijedi odabrati ako ste strastveni prema obrazovanju i radu s mladim ljudima. 
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju