preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

HELENA OBRLJAN I PROF. KUNIĆ NA PROJEKTU MIRNO MORE-FLOTA PRIJATELJSTVA 2023.

Autor: Kristina Brezak, 29. 9. 2023.

Učenica 4.H razreda Helena Obrljan i profesorica Dubravka Kunić sudjelovale su od 16. do 23. rujna 2023. godine na međunarodnoj jedriličarskoj floti prijateljstva mirno more 2023.

U organizaciji udruge Mirno more Varaždin i pod pokroviteljstvom Varaždinske županije, 14 srednjoškolaca iz 10 škola Varaždinske županije sudjelovalo je po 10. puta na najvećoj humanitarnoj floti mira i prijateljstva kojoj je osnovni  cilj učenje tolerancije socijalnih, kulturnih i vjerskih različitosti te mirnog rješavanje konflikata. Učenici su ploveći  na 2 broda savladali osnove vještine jedrenja uz pomoć iskusnih skipera te vođeni pedagoškim voditeljicama sami kuhali, ekološki se educirali,  sudjelovali u stvaralačkim i umjetničkim radionicama te pripremili zajednički kulturno umjetnički program kojim su se predstavili na svečanoj večeri. 

Ploveći iz Marine Mandolina u Šibeniku, oplovili su i posjetili  otoke Vis, Hvar, Brač i Prvić te  se upoznali s njihovim kulturno povijesnim znamenitostima i prirodnim ljepotama. U četvrtak, 21. 9. sudionici iz 7 zemalja na preko 90 jedrilica otvorili su istovremeno jedra u zajedničkoj formaciji u Kaštelanskom zaljevu s porukom mira i prijateljstva. Vrijeme je bilo naklonjeno jedriličarima  te su tako svi ciljevi realizirani u potpunosti, a sudionici su stekli nova prijateljstva i vratili se kućama prepuni lijepih i nezaboravnih uspomena.
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju