ODRŽANE RADIONICE IZ KUHARSTVA U ORGANIZACIJI UDRUGE ŠKMER, A U SKLOPU PROJEKTA RECEZA – REGIONALNI CENTAR ZABOK
Autor: Vjekoslav Mauriček, 1. 7. 2022.
Od 28. do 30. 6. 2022. godine u prostorijama kuharskog praktikuma Gospodarske škole Varaždin održane su kuharske radionice na kojima su sudjelovali naši nastavnici kuharstva Nevenka Bosilj i Alen Igrec te kuhari iz lokalnih ugostiteljskih objekata – Hotel Trakošćan, Gastrocom, UO Žman, Boem i dr. Radionice na temu Street food, Bijela riba – tehnike i Azijska kuhinja proveli su vrhunski kuharski šefovi – Petar Vlak i Željko Neven Bremec, članovi udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija. Osim navedenih kuharskih radionica, u prostorijama projektnog partnera, Srednjoj školi Prelog održana je i vinska radionica na kojoj su sudjelovale nastavnice Jelena Erent i Željka Bačan. Za pregled fotografija kliknite na poveznicu više.
« Kolovoz 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |