preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
VIJESTI I DOGAĐAJI

KONTAKTNI SEMINAR U KRAKOWU

Autor: Vjekoslav Mauriček, 11. 10. 2017.

Nastavnica Gospodarske škole Varaždin, prof. BiserkaZajec sudjelovala je na kontaktnom seminaru „Poduzetništvo u eTwinning projektima“ održanom u Krakowu, u periodu od 5. 10. do 8. 10. 2017. Na seminaru, koji  je bio organiziran od strane poljske nacionalne službe za podršku u eTwinningu, sudjelovalo je ukupno 67 sudionika iz 11 europskih zemalja. Osim nastavnice iz Gospodarske škole Varaždin, na seminaru su sudjelovala i 4 nastavnika iz različitih srednjih strukovnih škola iz cijele Hrvatske (Split, Osijek, Opuzen i Rijeka).

Svrha seminara bila je  poticanje sudionika na korištenje portala eTwinning za komunikaciju i suradnju u eTwinning projektima. Tijekom predavanja i radionica sudionici aktivnosti imali su se prilike detaljno upoznati s mogućnostima eTwinning platforme.Putem ove platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi. Na radionicama profesionalnog usavršavanja sudionici su mogli razviti svoje vještine korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi i provedbi projekta. Veliki dio vremena bio je posvećen pronalasku partnera i zajedničkom dogovaranju novih projekata.

Tijekom boravka na seminaru prof. BiserkaZajec ostvarila je partnerske odnose s profesorima srednjih strukovnih škola iz Poljske i Francuske, te je dogovorila novi eTwinning projekt pod nazivom „Visitand Taste“ koji će krenuti u realizaciju od studenog i trajat će do svibnja ove školske godine. 

 

POZIV UČENICIMA DA SE UKLJUČE U ETWINNING PROJEKT „ VISIT AND TASTE“

Pozivaju se svi učenici Gospodarske škole Varaždin da se uključe u eTwinning projekt „Visitand Taste“. Projekt je namijenjen učenicima od 16-19 godina koji žele usavršiti svoje znanje engleskog jezika, unaprijediti svoje informacijsko-komunikacijske vještine i surađivati s učenicima srednjih strukovnih škola iz Poljske i Francuske. U ovaj projekt može se uključiti 10-30 učenika naše škole.

Projekt uključuje razne aktivnosti na temu turizma i gastronomije. Aktivnosti će obuhvaćati predstavljanje varaždinskih turističkih znamenitosti i tradicijskih gastronomskih specijaliteta te upoznavanje istih od strane Poljske i Francuske.

Svi zainteresirani učenici mogu se javiti prof. Biserki Zajec ili svojim profesorima engleskog jezika.

 
Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
Projekt "Ja MOGU"

 

 
TALENT SHOW

 
Korisni linkovi
 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
VANJSKI LINKOVI

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju