Vremenik izradbe i obrane završnog rada i polaganja naučničkog ispita u školskoj godini 2025./2026.
Na temelju Pravilnika o izradbi i obrani završnog rada donosi se Vremenik izradbe i obrane završnog rada u školskoj godini 2025./2026. za:
- ZIMSKI ROK – tijekom veljače
- LJETNI ROK – tijekom lipnja
- JESENSKI ROK – poslije drugog popravnog roka
IZRADBA I OBRANA ZAVRŠNOG RADA ZA ZANIMANJA:
3. P | PRODAVAČ |
3.T | KONOBAR |
3.V | KUHAR |
3.Z | ADMINISTRATOR |
4.A | POSLOVNI TAJNIK |
4. C | UPRAVNI REFERENT |
4. E | EKONOMIST |
4.G | TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST |
4. H | HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR |
4. K | KOMERCIJALIST |
ROKOVI:
- do 6. listopada 2025. godine predaja popisa tema za izradbu i obranu završnog rada (trogodišnji i četverogodišnji programi)
- do 14. 10. 2025. godine objava vremenika izradbe i obrane završnog rada na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama škole
- do 14. listopada 2025. godine upoznavanje učenika sa sadržajem, uvjetima, načinom i postupkom izradbe i obrane završnog rada
- do 21. listopada 2025. godine donošenje tema za završni rad za sve rokove u školskoj godini 2025./2026.; teme donosi ravnateljici škole u suradnji s nastavnicima struke – nositeljima tema, na prijedlog stručnih vijeća
- do 31. listopada 2025. godine učenici biraju teme za završni rad
ROKOVI IZRADBE I OBRANE ZAVRŠNOG RADA
1. ZIMSKI ROK:
Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 21. studenoga 2025. godine
Izradba završnog rada: od 21. studenoga 2025. do 13. siječnja 2026. godine
Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole:
13. siječnja 2026. od 8,00 do 12,00 sati
Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 2. do 13. veljače 2026.
Obrana završnog rada: 16. veljače 2026. u 14,00 sati
Podjela svjedodžbi o završnom radu: 19. veljače 2026. u 13,00 sati
2. LJETNI ROK:
Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 27. ožujka 2026. godine
Izradba završnog rada: od 3. studenoga 2026. do 29. travnja 2026. godine
Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole:
29. travnja 2026. od 8,00 do 12,00 sati
Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 26. svibnja do 1. lipnja 2026. godine
Obrana završnog rada:
3. P | PRODAVAČ | 2. lipnja 2026. u 14,15 sati |
3.T | KONOBAR | 2. lipnja 2026. u 14,15 sati |
3.V | KUHAR | 3. lipnja 2026. u 14,15 sati |
3.Z | ADMINISTRATOR | 3. lipnja 2026. u 14,15 sati |
4. A | POSLOVNI TAJNIK | 28. svibnja 2024. U 14,15 sati |
4. C | UPRAVNI REFERENT | 28. svibnja 2026. u 14,15 sati |
4. E | EKONOMIST | 28. svibnja 2026. u 14,15 sati |
4.G | TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST | 28. svibnja 2026. u 14,15 sati |
4. H | HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR | 28. svibnja 2026. u 14,15 sati |
4. K | KOMERCIJALIST | 28. svibnja 2026. u 14,15 sati |
Podjela svjedodžbi o završnom radu: 30. lipnja 2026. godine u 10,00 sati.
3. JESENSKI ROK:
Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu) : do 3. srpnja 2026. godine
Izradba završnog rada: od 3. srpnja do 7. kolovoza 2026. godine
Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole: 7. kolovoza 2026. godine od 8,00 do 12,00 sati
Izradba završnog rada za konobare i kuhare – praktični dio: od 11. do 20. kolovoza 2026. godine
Obrana završnog rada: 25. kolovoza 2026. godine u 8,00 sati
Podjela svjedodžbi o završnom radu: 2. rujna 2026. godine u 12,00 sati