Vremenik izradbe i obrane završnog rada

Na temelju Pravilnika o izradbi i obrani završnog rada donosi se Vremenik izradbe i obrane završnog rada u školskoj godini 2024./2025. za:

  1. ZIMSKI ROK – tijekom veljače
  2. LJETNI ROK – tijekom lipnja
  3. JESENSKI ROK – poslije drugog popravnog roka

IZRADBA I OBRANA ZAVRŠNOG RADA ZA ZANIMANJA:

3. PPRODAVAČ
3.TKONOBAR JMO
3.VKUHAR JMO
3.ZADMINISTRATOR
4.APOSLOVNI TAJNIK
4. CUPRAVNI REFERENT
4. EEKONOMIST
4.GTURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST
4. HHOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
4. KKOMERCIJALIST
4.NHOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR

ROKOVI:

  • do 7. listopada 2024. godine predaja popisa tema za izradbu i obranu završnog rada (trogodišnji i četverogodišnji programi)
  • do 14. listopada 2024. godine objava vremenika izradbe i obrane završnog rada  na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama škole
  • do 14. listopada 2024. godine upoznavanje učenika sa sadržajem, uvjetima, načinom i postupkom izradbe i obrane završnog rada
  • do 21. listopada 2024. godine donošenje tema za završni rad za sve rokove u školskoj godini 2024./2025.; teme donosi ravnateljici  škole u suradnji s nastavnicima struke – nositeljima tema, na prijedlog stručnih vijeća
  • do 28. listopada 2024. godine učenici biraju teme za završni rad

ROKOVI IZRADBE I OBRANE ZAVRŠNOG RADA

1. ZIMSKI ROK:

Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 22. studenoga 2024. godine

Izradba završnog rada: od 22. studenoga 2024. do 13. siječnja 2025. godine

Pisana verzija završnog rada predaje se mentoru na pregled najkasnije 10 dana prije predaje rada u tajništvo škole.

Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole: 13. siječnja 2025. od 8,00 do 12,00 sati

Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 3. do 14. veljače 2025.

Obrana završnog rada: 17. veljače 2025. u 14,00 sati

Podjela svjedodžbi o završnom radu: 21. veljače 2025. u 13,00 sati

2. LJETNI ROK:

Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 28. ožujka 2025. godine

Izradba završnog rada: od 4. studenoga 2024. do 28. travnja 2025. godine

Pisana verzija završnog rada predaje se mentoru na pregled najkasnije 10 dana prije predaje rada u tajništvo škole.

Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole:

28. travnja 2025. od 8,00 do 12,00 sati

Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 28. svibnja do 6. lipnja 2025. godine

Obrana završnog rada:

3. PPRODAVAČ9. lipnja 2025. u 14,15 sati
3.TKONOBAR JMO9. lipnja 2025. u 14,15 sati
3.VKUHAR10. lipnja 2025. u 14,15 sati
3.ZADMINISTRATOR10. lipnja 2025. u 14,15 sati
4. APOSLOVNI TAJNIK28. svibnja 2025. u 14,15 sati
4. CUPRAVNI REFERENT29. svibnja 2025. u 14,15 sati
4. EEKONOMIST28. svibnja 2025. u 14,15 sati
4.GTURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST29. svibnja 2025. u 14,15 sati
4. HHOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR28. svibnja 2025. u 14,15 sati
4. KKOMERCIJALIST28. svibnja 2025. u 14,15 sati
4.NHOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR29. svibnja 2025. u 14,15 sati

Podjela svjedodžbi o završnom radu: 1. srpnja 2025. godine u 10,00 sati.

3. JESENSKI ROK:

Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu) : do 4. srpnja 2025. godine

Izradba završnog rada: od 4. srpnja do 8. kolovoza 2025. godine

Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole: 8. kolovoza 2025. godine od 8,00 do 12,00 sati

Izradba završnog rada za konobare i kuhare – praktični dio: od 11. do 19. kolovoza 2025. godine

Obrana završnog rada: 25. kolovoza 2025. godine u 8,00 sati

Podjela svjedodžbi o završnom radu: 2. rujna 2025. godine u 12,00 sati

ROKOVI POLAGANJA RAZLIKOVNIH/DOPUNSKIH  ISPITA ZA UČENIKE KOJI SU UPISALI NASTAVAK OBRAZOVANJA

– prijava za polaganje razlikovnih/dopunskih ispita: do 5. u mjesecu

– rokovi za polaganje:

– od 25. do 31. listopada 2024.;

– od 25. do 29. studenoga 2024.;

– od 16. do 20. prosinca 2024.;

– od 27. do 31. siječnja 2025.;

– od 17. do 21. veljače 2025.;

– od 25. do 31. ožujka 2025.;

– od 24. do 30. travnja 2025.;

– od 23. do 29. svibnja 2025.;

– od 27. lipnja do 4. srpnja 2025.;

– od 25. do 29. kolovoza 2025.

Skip to content