Na temelju Pravilnika o izradbi i obrani završnog rada donosi se Vremenik izradbe i obrane završnog rada u školskoj godini 2024./2025. za:
- ZIMSKI ROK – tijekom veljače
- LJETNI ROK – tijekom lipnja
- JESENSKI ROK – poslije drugog popravnog roka
IZRADBA I OBRANA ZAVRŠNOG RADA ZA ZANIMANJA:
3. P | PRODAVAČ |
3.T | KONOBAR JMO |
3.V | KUHAR JMO |
3.Z | ADMINISTRATOR |
4.A | POSLOVNI TAJNIK |
4. C | UPRAVNI REFERENT |
4. E | EKONOMIST |
4.G | TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST |
4. H | HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR |
4. K | KOMERCIJALIST |
4.N | HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR |
ROKOVI:
- do 7. listopada 2024. godine predaja popisa tema za izradbu i obranu završnog rada (trogodišnji i četverogodišnji programi)
- do 14. listopada 2024. godine objava vremenika izradbe i obrane završnog rada na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama škole
- do 14. listopada 2024. godine upoznavanje učenika sa sadržajem, uvjetima, načinom i postupkom izradbe i obrane završnog rada
- do 21. listopada 2024. godine donošenje tema za završni rad za sve rokove u školskoj godini 2024./2025.; teme donosi ravnateljici škole u suradnji s nastavnicima struke – nositeljima tema, na prijedlog stručnih vijeća
- do 28. listopada 2024. godine učenici biraju teme za završni rad
ROKOVI IZRADBE I OBRANE ZAVRŠNOG RADA
1. ZIMSKI ROK:
Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 22. studenoga 2024. godine
Izradba završnog rada: od 22. studenoga 2024. do 13. siječnja 2025. godine
Pisana verzija završnog rada predaje se mentoru na pregled najkasnije 10 dana prije predaje rada u tajništvo škole.
Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole: 13. siječnja 2025. od 8,00 do 12,00 sati
Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 3. do 14. veljače 2025.
Obrana završnog rada: 17. veljače 2025. u 14,00 sati
Podjela svjedodžbi o završnom radu: 21. veljače 2025. u 13,00 sati
2. LJETNI ROK:
Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 28. ožujka 2025. godine
Izradba završnog rada: od 4. studenoga 2024. do 28. travnja 2025. godine
Pisana verzija završnog rada predaje se mentoru na pregled najkasnije 10 dana prije predaje rada u tajništvo škole.
Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole:
28. travnja 2025. od 8,00 do 12,00 sati
Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 28. svibnja do 6. lipnja 2025. godine
Obrana završnog rada:
3. P | PRODAVAČ | 9. lipnja 2025. u 14,15 sati |
3.T | KONOBAR JMO | 9. lipnja 2025. u 14,15 sati |
3.V | KUHAR | 10. lipnja 2025. u 14,15 sati |
3.Z | ADMINISTRATOR | 10. lipnja 2025. u 14,15 sati |
4. A | POSLOVNI TAJNIK | 28. svibnja 2025. u 14,15 sati |
4. C | UPRAVNI REFERENT | 29. svibnja 2025. u 14,15 sati |
4. E | EKONOMIST | 28. svibnja 2025. u 14,15 sati |
4.G | TURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST | 29. svibnja 2025. u 14,15 sati |
4. H | HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR | 28. svibnja 2025. u 14,15 sati |
4. K | KOMERCIJALIST | 28. svibnja 2025. u 14,15 sati |
4.N | HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR | 29. svibnja 2025. u 14,15 sati |
Podjela svjedodžbi o završnom radu: 1. srpnja 2025. godine u 10,00 sati.
3. JESENSKI ROK:
Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu) : do 4. srpnja 2025. godine
Izradba završnog rada: od 4. srpnja do 8. kolovoza 2025. godine
Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole: 8. kolovoza 2025. godine od 8,00 do 12,00 sati
Izradba završnog rada za konobare i kuhare – praktični dio: od 11. do 19. kolovoza 2025. godine
Obrana završnog rada: 25. kolovoza 2025. godine u 8,00 sati
Podjela svjedodžbi o završnom radu: 2. rujna 2025. godine u 12,00 sati
ROKOVI POLAGANJA RAZLIKOVNIH/DOPUNSKIH ISPITA ZA UČENIKE KOJI SU UPISALI NASTAVAK OBRAZOVANJA
– prijava za polaganje razlikovnih/dopunskih ispita: do 5. u mjesecu
– rokovi za polaganje:
– od 25. do 31. listopada 2024.;
– od 25. do 29. studenoga 2024.;
– od 16. do 20. prosinca 2024.;
– od 27. do 31. siječnja 2025.;
– od 17. do 21. veljače 2025.;
– od 25. do 31. ožujka 2025.;
– od 24. do 30. travnja 2025.;
– od 23. do 29. svibnja 2025.;
– od 27. lipnja do 4. srpnja 2025.;
– od 25. do 29. kolovoza 2025.