Vremenik izradbe i obrane završnog rada  i polaganja naučničkog ispita u školskoj godini 2025./2026.

Na temelju Pravilnika o izradbi i obrani završnog rada donosi se Vremenik izradbe i obrane završnog rada u školskoj godini 2025./2026. za:

  1. ZIMSKI ROK – tijekom veljače
  2. LJETNI ROK – tijekom lipnja
  3. JESENSKI ROK – poslije drugog popravnog roka

IZRADBA I OBRANA ZAVRŠNOG RADA ZA ZANIMANJA:

3. PPRODAVAČ
3.TKONOBAR
3.VKUHAR
3.ZADMINISTRATOR
4.APOSLOVNI TAJNIK
4. CUPRAVNI REFERENT
4. EEKONOMIST
4.GTURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST
4. HHOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR
4. KKOMERCIJALIST

ROKOVI:

  • do 6. listopada 2025. godine predaja popisa tema za izradbu i obranu završnog rada (trogodišnji i četverogodišnji programi)
  • do 14. 10. 2025. godine objava vremenika izradbe i obrane završnog rada  na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama škole
  • do 14. listopada 2025. godine upoznavanje učenika sa sadržajem, uvjetima, načinom i postupkom izradbe i obrane završnog rada
  • do 21. listopada 2025. godine donošenje tema za završni rad za sve rokove u školskoj godini 2025./2026.; teme donosi ravnateljici  škole u suradnji s nastavnicima struke – nositeljima tema, na prijedlog stručnih vijeća
  • do 31. listopada 2025. godine učenici biraju teme za završni rad

            ROKOVI IZRADBE I OBRANE ZAVRŠNOG RADA

1. ZIMSKI ROK:

Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 21. studenoga 2025. godine

Izradba završnog rada: od 21. studenoga 2025. do 13. siječnja 2026. godine

Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole:

13. siječnja 2026. od 8,00 do 12,00 sati

Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 2. do 13. veljače 2026.

Obrana završnog rada: 16. veljače 2026. u 14,00 sati

Podjela svjedodžbi o završnom radu: 19. veljače 2026. u 13,00 sati

2. LJETNI ROK:

Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu): do 27. ožujka 2026. godine

Izradba završnog rada: od 3. studenoga 2026. do 29. travnja 2026. godine

Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole:

29. travnja 2026. od 8,00 do 12,00 sati

     Izradba završnog rada za kuhare i konobare – praktični dio: od 26. svibnja do 1. lipnja 2026. godine

Obrana završnog rada:

3. PPRODAVAČ2. lipnja 2026. u 14,15 sati
3.TKONOBAR2. lipnja 2026. u 14,15 sati
3.VKUHAR3. lipnja 2026. u 14,15 sati
3.ZADMINISTRATOR3. lipnja 2026. u 14,15 sati
4. APOSLOVNI TAJNIK28. svibnja 2024. U 14,15 sati
4. CUPRAVNI REFERENT28. svibnja 2026. u 14,15 sati
4. EEKONOMIST28. svibnja 2026. u 14,15 sati
4.GTURISTIČKO-HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST28. svibnja 2026. u 14,15 sati
4. HHOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČAR28. svibnja 2026. u 14,15 sati
4. KKOMERCIJALIST28. svibnja 2026. u 14,15 sati

Podjela svjedodžbi o završnom radu: 30. lipnja 2026. godine u 10,00 sati.

3. JESENSKI ROK:

Prijave za izradbu i obranu završnog rada (prijavnicom za obranu) : do 3. srpnja 2026. godine

Izradba završnog rada: od 3. srpnja do 7. kolovoza 2026. godine

Predaja pisanog dijela izradbe i obrane završnog rada u urudžbeni zapisnik u tajništvo škole: 7. kolovoza 2026. godine od 8,00 do 12,00 sati

Izradba završnog rada za konobare i kuhare – praktični dio: od 11. do 20. kolovoza 2026. godine

Obrana završnog rada: 25. kolovoza 2026. godine u 8,00 sati

Podjela svjedodžbi o završnom radu: 2. rujna 2026. godine u 12,00 sati

Skip to content