preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
VIJESTI I DOGAĐAJI

Učenici 4.h razreda Josip Pokos i Tihana Druško osvojili su treće mjesto na natjecanju u sklopu projekta INSIDE TOURISM

Autor: Vjekoslav Mauriček, 13. 11. 2018.

Studentska udruga Tourism Lab koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu drugu godinu zaredom organizira projekt INSIDE TOURISM. Projekt je osmišljen kao Case study natjecanje u kojem sudjeluju poduzeća koja predstavljaju poslovne slučajeve turističkog karaktera te učenici koji odabrane slučajeve rješavaju podijeljeni u timove.
Ove godine učenici su mogli birati da riješe poslovni slučaj jednog od sljedeća četiri poduzeća: Jadranka hoteli Lošinj, Maistra, EX-ALTO i Istra Adventure. Najvažniji cilj koji se želi postići ovim projektom je promicanje proaktivnosti učenika i udruge u suradnji sa turističkim poduzećima, kako bi se ostvarila bolja međusobna suradnja te potaknulo srednjoškolce na daljnje usmjeravanje u područje turizma.

Srednjoškolci su izuzetno zainteresirani za područje turizma a to dokazuje i velika prijava učenika za ovo natjecanje na koje se ukupno prijavilo 35 timova tj. 105 učenika. Samo najuspješnijih 12 timova ušlo je u uži krug natjecanja te bilo pozvano na Ekonomski fakultet u Zagrebu na proglašenje najbolja tri rješenja za svaki poslovni slučaj i dodjelu nagrada.
Gospodarska škola Varaždin prijavila se na natjecanje sa pet timova od kojih su najuspješniji bili učenici 4.h razreda Josip Pokos i Tihana Druško te su bili pozvani  na Ekonomski fakultet u Zagrebu na svečanu završnicu projekta i dodjelu nagrada i certifikata. Oni su predali vrlo zanimljivo i kreativno rješenje poslovnog slučaja za poduzeće Istra Adventure te osvojili treće mjesto. Primijenili su svoje znanje iz stručnih predmeta koje su stekli tokom četverogodišnjeg školovanja te svojom marljivošću, trudom i radom uspjeli postići visok plasman na natjecanju.

Čestitke učenicima i puno uspjeha u daljnjem radu.

 
Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
Projekt "Ja MOGU"

 

 
TALENT SHOW

 
Korisni linkovi
 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
VANJSKI LINKOVI

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju