preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

NATJEČAJI ZA ERASMUS+ PROJEKTE

Autor: Kristina Brezak, 3. 6. 2024.

Gospodarska škola Varaždin, kao nositelj Erasmus+ akreditacije u području odgoja i općeg obrazovanja koju financira Europska unija, s ponosom Vas želi obavijestiti da je, na temelju odluke Agencije za mobilnost i programe Europske unije o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte prijedloge za 2024. godinu, raspisala sljedeće natječaje:

1. Natječaj za učenike Gospodarske škole Varaždin za sudjelovanje u Erasmus+ projektu u kojem  učenicima biti omogućen odlazak na mobilnost u školskoj godini 2024./2025. u svrhu učenja u partnerskoj školi I.E.S Sierra de Mijas u Malagi, Španjolska.

2. Natječaj za nastavnike općeobrazovnih predmeta za sudjelovanje u Erasmus+ projektu u kojem će jednom nastavniku biti omogućen odlazak na mobilnost u školskoj godini 2024./2025. u svrhu pratnje učenicima tijekom njhovih aktivnosti u partnerskoj školi I.E.S Sierra de Mijas u Malagi, Španjolska.

3. Natječaj za nastavnike općeobrazovnih predmeta za sudjelovanje u Erasmus+ projektu u kojem će nastavnicima biti omogućen odlazak na mobilnost za vrijeme trajanja Erasmus+ akreditacije (u školskim godinama 2024./2025., 2025./2026. i 2026./2027.) u svrhu sudjelovanja na strukturiranom natječaju ili programu praćenja drugih nastavnika u partnerskim školama ili institucijama Europske unije.

Rok za prijavu: 12. lipnja 2024. godine.

Za više informacija posjetite mrežne stranice škole:

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za steći nova iskustva i usavršiti svoje vještine!
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju