preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

OD 6. DO 11. STUDENOG 2023. GODINE U VILNIUSU, LITVA U SKLOPU AEHT-A KONFERENCIJE ODRŽANO JE NATJECANJE EUROPSKIH UGOSTITELJSKIH I TURISTIČKIH ŠKOLA

Autor: Kristina Brezak, 17. 11. 2023.

Uz Gospodarsku školu Varaždin, u sklopu projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok na natjecanju su sudjelovali partnerski učenici i nastavnici Srednje škole Zabok, Srednje škole Prelog i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar. 

Natjecanje je održano u 12 ugostiteljsko-turističkih disciplina, po sistemu timskog natjecanja. U svakoj disciplini natjecalo se najmanje dvoje natjecatelja iz raznih država i to na engleskom jeziku kao službenom jeziku natjecanja. Gospodarska škola Varaždin natjecala se u 3 discipline: David Geček u disciplini Dechatlon Coocking Competition, Max Tišljar Vitez u disciplini Front office i Ema Pačalat u disciplini Tourist destination. U sklopu konferencije sudjelovali su nastavnici mentori Nevenka Bosilj, Željka Bačan i kordinator projektnih aktivnosti ReCeZa Saša Pokos.

Veliki uspjeh doživjela je naša škola u disciplini Decathlon Cooking Competition gdje je naš učenik David Geček (mentorica Nevenka Bosilj) s partnerom iz Nizozemske i partnericom iz Litve osvojio 3. mjesto.

Čestitke učeniku i mentorici!
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju