preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

JASMINA KRAMARIĆ OSVOJILA 3. MJESTO NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ GEOGRAFIJE, ODLIČNI REZULTATI I OSTALIH NAŠIH UČENICA!

Autor: Kristina Brezak, 31. 5. 2023.

Za nove izvrsne rezultate naših učenika na natjecanjima ovoga su se puta pobrinule četiri naše maturantice, koje su proteklog tjedna (22. i 23. 5.) sudjelovale na Državnom natjecanju iz geografije. Zbog organizacijskih poteškoća, natjecanje koje je prvotno trebalo biti održano Tuheljskim Toplicama u travnju, prebačeno je na lipanj, no zbog ispita državne mature natjecanje za učenike 4. razreda gimnazije i B kategorije strukovnih škola organizirano je ranije.

Od četiri naše učenice koje su izvrsnim rezultatima na Županijskom natjecanju izborile plasman na Državno natjecanje, najbolji rezultat ostvarila je učenica 4.H razreda Jasmina Kramarić, koja je osvojila izvrsno 3. mjesto, a odmah iza nje, na 4. mjestu, završila je županijska prvakinja Dorotea Roginek iz 4. N! Odličan rezultat ostvarila je i Natali Novoselec (4.H), koja je završila na 6. mjestu, dok je Natalija Sedlar (4.H) osvojila 13. mjesto! Mentor učenicama bio je prof. Marko Godinić.

Učenicama još jedanput čestitamo na izvrsnim rezultatima te im želimo uspješno polaganje ispita državne mature koji se nalaze pred njima, kao i da ostvare upise na željene visokoškolske ustanove!
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju