preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
IZDVAJAMO

STUDIJSKI POSJET GOSPODARSKOJ ŠKOLI VARAŽDIN

Autor: Kristina Brezak, 27. 4. 2023.

U petak, 19.4.2023. Gospodarska škola Varaždin ugostila je sudionike projekta Euroguidance Study Visit „Guidance in VET“ 17.-20.4.2023.

U bogatom programu koji je organizirala psihologinja škole Jelena Portner predstavljena im je škola na najbolji mogući način. Upoznati su s aktivnostima škole, djelovanjem i profesionalnim usmjeravanjem, nastavkom obrazovanja i pripremom učenika za tržište rada koje je i bio cilj njihovog posjeta.

Pohvaljujemo izvrsne učenice 4. H razreda Lauru Lacković, Jasminu Kramarić, Klaru Mihin, Tonku Papec i Dijanu Zadravec koje su na engleskom jeziku predstavile školu pod vodstvom mentorice Renate Mađarić.

Voditeljica Centra izvrsnosti za poduzetništvo Iva Vukotić i voditeljica Učeničke zadruge Andrijana Herceg predstavile su učeničke radove i dostignuća.

Gosti su posjetili i praktičnu nastavu kuharstva i ugostiteljstva, vidjeli proces izrade varaždinskih klipića te uživali u njihovom ukusu.

Najveće oduševljenje izazvao je procesa flambiranja voća koje je prikazala učenica 3.T razreda Patricija Branilović. Zahvaljujemo njihovi mentorima nastavnicima Nevenki Bosilj, Vedrani Hrastovec Sedlar i nastavniku Nenadu Bosaku.

Na kraju posjeta ECHA specijalisti za obrazovanje darovitih učenika Jelena Portner, Iva Vukotić i gošća iz Strukovne škole Varaždin Mateja Rusak te ECHA praktičari za obrazovanje darovitih Brankica Vrček i Ivana Meštrić održale su izlaganje na temu „Specialists in Gifted Education - Link to Career Guidance“

 
Dođi na GOŠK Varaždin!

  Ul. Božene Plazzeriano 4, Varaždin

 
Kontaktirajte nas

Tajništvo

 +385 42 492 272

 gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr

 

 

Facebook stranica GOŠK    

 

 
AKTUALNO

 

 
ŠKOLSKE NOVINE

 

 

 
 

 

 

Njemački otvara mnoga vrata

 
 

 

 

 

 
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 

 

 

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu
Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju