2021-12-21 13:11:19

3. BOŽIĆNI TURNIR U BADMINTONU

U ponedjeljak, 20.12. 2021. godine održan je treći Božićni turnir u badmintonu otvorenog tipa, tako da su uz učenike naše škole sudjelovali i učenici Elektrostrojarske škole iz Varaždina. Turnir su organizirali nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture Gospodarske škole Varaždin Ivan Štimac, Jadranka Zgrebec, Ana Oreški i Dubravka Kunić i profesor Nenad Prstec iz Elektrostrojarske škole Varaždin. U izradi priznanja pomogla je Jasminka Kelemen, prof. informatike, a  natjecanje je podržala ravnateljica škole Katica Kalogjera Novak pa je kao Projekt prihvaćen u Kurikulumu Gospodarske škole Varaždin.

 

Natjecalo se u kategoriji mješovitih parova. Igrale su učenice Gospodarske škole Varaždin (Pajtak, Kuzmić, Zalčić, Ognjan, Gazdić) i učenici Elektrostrojarske škole Varaždin (Kišiček, Divjak, Hanžek, Peharda) koji su se ove školske godine natjecali na Županijskom natjecanju srednjih škola u organizaciji ŠSSVŽ. Na kraju su podijeljena priznanja svim sudionicima natjecanja. Prvo mjesto osvojili su par Hanžek- Zalčić, drugo mjesto osvojili su par Peharda- Gazdić/ Ognjan, treće mjesto par Kišiček- Pajtak, a četvrti su bili par Divjak- Kuzmić.

Ukupno je odigrano 6  mečeva. Nastavnici/ organizatori ovog turnira su u natjecanje uključili samo dvije škole zbog trenutačne situacije i epidemiološkim mjera, a u budućnosti se nadaju da će ovaj turnir uključiti još  više mladih iz  drugih srednjih škola Varaždinske županije.


Gospodarska škola Varaždin