2017-12-21 12:03:38

1. BOŽIĆNI TURNIR U BADMINTONU GOSPODARSKE ŠKOLE VARAŽDIN

U srijedu, 20.12. 2017. godine održan je po prvi puta Božićni turnir u badmintonu otvorenog tipa, tako da su uz učenike naše škole sudjelovali i učenici Elektrostrojarske škole iz Varaždina. Turnir su organizirali nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture Gospodarske škole Varaždin Ivan Štimac, Jadranka Zgrebec, Ana Oreški, Dubravka Kunić i Ivan Šeruga i profesor Nenad Prstec iz Elektrostrojarske škole Varaždin. U izradi priznanja pomogla je Jasminka Kelemen,prof. informatike, a  natjecanje je podržala ravnateljica škole Katica Kalogjera Novak,dipl.ing. pa je kao Projekt prihvaćen   u Kurikulumu Gospodarske škole Varaždin.

Natjecalo se u pojedinačnoj muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijavilo se ukupno 56 učenika od čega ravnomjerno po 28 u svakoj kategoriji. Natjecanje je održano po kup sustavu, a na kraju su podijeljena priznanja najuspješnijima u muškoj i ženskoj kategoriji: prvo mjesto osvojili su Patricija Geček, 3.P  iz Gospodarske škole i Domagoj Šantek iz Elektrostrojarske škole, drugo mjesto osvojili su Laura Štriga, 1.A  i Dario Crleni , 4.D iz Gospodarske škole te treće mjesto Sara Novak, 4.A iz Gospodarske škole i Nikša Habuš iz Elektrostrojarske škole .

Ukupno je odigrano 56  mečeva, a organizatori se nadaju da će ovaj turnir postati tradicionalan i u budućnosti uključiti još  više mladih ove dvije škole, ali isto tako i drugih srednjih škola Varaždinske županije.

 

 

 

 

 

 

 


Gospodarska škola Varaždin