preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Varaždin

 > NASLOVNICA
VIJESTI I DOGAĐAJI

Međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia 2020. – hotelijerske discipline

Autor: Vjekoslav Mauriček, 4. 3. 2020.

U subotu 29.02.2020. godine Ugostiteljsko-turistička škola Osijek bila je domaćin izlučnog natjecanja iz disciplina Kuharstvo, Ugostiteljsko posluživanje, Slastičarstvo, Poslovanje recepcije hotela i Poslovanje turističke agencije.

Učenica 4. H razreda Gospodarske škole Varaždin Emanuella Klekar sudjelovala je u natjecanju u disciplini Poslovanje turističke agencije i osvojila treće mjesto. Učenica je pokazala vještine i znanja koja su potrebne djelatniku turističke agencije; poznavanje turističke ponude, izrada individualnog i grupnog aranžmana, prezentiranje turističkog aranžmana te korespodencije s gostom. Jedan od modula odnosio se na popunjavanje putne dokumentacije i razgovor s gostom u putničkoj agenciji. Ovisno o modulu učenica je radne zadatke izvršavala na engleskom ili hrvatskom jeziku. Mentor učenici su Nataša Roginek i Sandra Piskač.

U ponedjeljak 02.03.2020. godine Srednja škola Topusko bila je domaćin natjecanja iz hotelijerskih disciplina. Učenica 4.H razreda Gospodarske škole Varaždin Ema Zavrtnik natjecala se u disciplini Poslovanje recepcije hotela, postigla odličan rezultat i završila natjecanje na trećem mjestu. Radom u hotelskom programu GASTROdat učenica je izvršila rezervaciju smještaja, chech-in i chech-out gosta te popunila svu potrebnu dokumentaciju za vrijeme boravka gosta u hotelu te izvršila naplatu boravka. Za vrijeme boravka gosta desile su se neočekivane situacije na koje je trebala pravovremeno reagirati. Jedan od modula odnosio se na korespodenciju s gostima, učenica je trebala napraviti ponudu za individualne i grupu gostiju te odgovoriti na žalbu gostiju. Učenica se odlično snašla kao djelatnik recepcije hotela i pokazala znanja i vještine iz područja rada recepcije. Ovisno o modulu učenica je radne zadatke izvršavala na engleskom ili hrvatskom jeziku. Mentor učenici su Nataša Roginek i Vanja Perši.

Čestitke učenicama i mentorima!
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

 
INSTAGRAM GŠV

 
Facebook GŠV

Facebook Gospodarske škole Varaždin

 
ŠKOLSKE NOVINE

2. BROJ 

1. BROJ 

 
UPISI 2022./2023.

 
BROŠURA - KDV

Njemački otvara mnoga vrata

 
DELF SCOLAIRE

 
CI IZ PODUZETNIŠTVA

 
MI MOŽEMO

 
SAMOIZOLACIJA
 
DRŽAVNA MATURA

 
KAMO NA FAKS?

 
HOSPITALITY NETWORK

 
e-Twinning škola

 
TALENT SHOW

 
ŠKOLSKE KNJIŽNICE

Na priloženoj slici potražite školsku knjižnicu

Gospodarske škole!!!

 
Virtualna knjižnica Gospodarske škole Varaždin

 

 

 
PROJEKT

 
Anketa
Sudjelujem u projektu Tulum s(l)ova? 
Politika privatnosti

 
 > NASLOVNICA
CMS za škole logo
Gospodarska škola Varaždin / Božene Plazzeriano 4, HR-42000 Varaždin / ss-gospodarska-vz.skole.hr / gospodarska@ss-gospodarska-vz.skole.hr
preskoči na navigaciju